Titova do br.34, SPO lamela A/II
Ikona

Pozovite nas

+387 35 271 203

Ikona

Pronađite nas

Tuzla, BiH

Edukacija

OBAVIJEST o 11. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu HRANOM DO ZDRAVLJA

 

19.06.2018 10:21
Slika
 

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,

iznimna mi je čast pozvati Vas u ime Znanstveno-organizacijskog odbora da nam se pridružite obilježavanju Svjetskog dana hrane na 11. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu HRANOM DO ZDRAVLJA, koji će se održati u Splitu 18. i 19. listopada 2018. godine.

(informacije o prijavama, kotizacijama i smještaju)
http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/index.php/hr/671-2/

Cilj nam je na ovogodišnjem Skupu tijekom dva dana okupiti eminentne stručnjake iz akademske zajednice, stručnjake iz industrije, farmaceute, liječnike i sve druge kojima su u fokusu interesa hrana i utjecaj hrane na zdravlje, u bilo kojem aspektu. Veseli me činjenica da su u organizaciju uključene institucije koje svaka na svoj način pokrivaju Skup, a njihov broj i pripadnost različitim znanstvenim i stručnim područjima potvrđuju važnost teme i daju posebnu interdisciplinarnost ovome Skupu.

Stoga Vas s posebnim zadovoljstvom pozivam da se aktivno uključite u rad Skupa i sudjelujete u razmjeni znanja i iskustava, produktivnim raspravama i druženju sa stručnjacima iz Hrvatske i inozemstva.

Veselimo se susretu u Splitu!

S poštovanjem,

U ime Organizacijskog odbora Skupa

prof. dr. sc. Igor Jerković

 

KOMORA MAGISTARA FARMACIJE TK KOJA JE KORGANIZATOR, BODOVAT ĆE SIMPOZIJ  KAO MEĐUNARODNI SKUP U SKLADU SA PRAVILNIKOM O BODOVANJU KOMORE.
0 0