Titova do br.34, SPO lamela A/II
Ikona

Pozovite nas

+387 35 271 203

Ikona

Pronađite nas

Tuzla, BiH

Edukacija

OBAVIJEST O DEVETOM SIMPOZIJU MAGISTARA FARMACIJE TUZLANSKOG KANTONA,

 

23.12.2021 12:14
Slika
 

Tuzla, 23.12.2021. godine              

Broj: 01-1285/21

 

 PREDMET: OBAVIJEST O DEVETOM SIMPOZIJU MAGISTARA

                      FARMACIJE TUZLANSKOG KANTONA,

 

Poštovane kolegice i kolege,

 

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti održavanje Devetog simpozija magistara farmacije Tuzlanskog Kantona na temu: POST COVID-19 I ZDRAVLJEkoji će se održati 09. aprila 2022. godine u Dramar Centru u Tuzli.

DevetiSimpozij magistara farmacije TK imat će karakter međunarodnog Simpozija, a za predavače će pored domaćih biti pozvani i ugledni profesori sa Univerziteta iz inozemstva.

Svrha ovog Simpozija jeste razmjena stručnih, naučnih i praktičnih iskustava i saznanja stručnjaka iz oblasti farmacije, medicine, imunologije, psihologije, neuropsihijatrije, nutricionizma direktnim i indirektnim posljedicama COVID -19 na zdravlje stanovništva i podrške zdravstvenih radnika osjetljivim skupinama stanovništva koje su prebolovale COVID – 19.

 

Naučnu relevantnost Simpoziju daje: veliki broj univerzitetskih profesora iz zemlje i inozemstva koji su do sada učestvovali; broj naučnih i stručnih radova koji su se do sada prezentirali na Simpoziju i objavljeni u Zborniku; renome Zbornika koji je uvršten u registar domaćih publikacija pri Univerzitetu u Tuzli; Fakulteti i institucije koje su davale i daju doprinos organizaciji i radu Simpozija.

 

KOTIZACIJA:

Rana kotizacija do 25.03.2022. godine iznosi 80,00 KM (osamdeset konvertibilnih maraka),

Kasna kotizacija od 26.03.2022. godine iznosi 100,00 KM (stotinu konvertibilnih maraka).


Kotizacija
se uplaćuje na  žiro – račun Komore, kod UniCredit bank, broj: 3384 4022 1525 3454 sa naznakom, kod svrhe uplate: “Uplata za Deveti simpozij magistara farmacije TK - na ime mr.ph. (navesti ime/a za koje se kotizacija uplaćuje)“,  ili na blagajni Komore magistara farmacije Tuzlanskog Kantona (Ulica: Titova do 34, SPO lamela A/II, Tuzla).

 
Kotizacija za učesnike Simpozija podrazumijeva slijedeće:

  • Radni materijal Simpozija;
  • Ručak za radne dane Simpozija;
  • Kafe pauze za radne dane Simpozija.

 

Nezaposleni magistri farmacije koji dostave Uvjerenje o nezaposlenosti, oslobađaju su plaćanja kotizacije za sudjelovanja na Devetom Simpoziju magistara farmacije TK i imaju obezbijeđen radni materijal i certifikat.

Studenti (dodiplomci) Farmaceutskog/ih fakulteta imaju osiguran slobodan ulaz radnim danima Simpozija, uz blagovremenu najavu Stručnoj službi Komore (komora.mrphtk@gmail.com) i imaju obezbijeđen certifikat o sudjelovanju.

 

Nezaposleni i studenti (dodiplomci) koji žele prisustvovati pauzama i ručku uplaćaju kotizaciju u iznosu od 30,00 KM, uz koju se za studente obezbjeđuje i radni materijal Simpozija.

0 0