Titova do br.34, SPO lamela A/II
Edukacija

OBAVIJEST O JEDANAESTOM SIMPOZIJU MAGISTARA FARMACIJE TUZLANSKOG KANTONA

 

12.12.2023 10:41
Slika
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti održavanje Jedanaestog simpozija magistara farmacije Tuzlanskog Kantona na temu: “NOVITETI U FARMACIJI“ koji će se održati 20. aprila 2024. godine u Tuzli.

 

Simpozij magistara farmacije TK je edukativni događaj naučno – stručnog karaktera, na kojem se razmjenjuju stručna, naučna i praktična znanja i iskustava stručnjaka iz različitih oblasti zdravstva, a prvenstveno farmacije, biomedicine, nutricionizma i akademske zajednice.

 

Učesnici Simpozija imat će priliku, slušajući predavanja domaćih i inostranih predavača, upoznati se sa novitetima u farmaceutskoj djelatnosti, tehnologiji, reformi obrazovanja u oblasti farmacije i apotekarskoj praksi kako u Bosni i Hercegovini, tako i u inostranstvu.

 

Naučnu relevantnost Simpoziju daje: veliki broj univerzitetskih profesora iz zemlje i inozemstva koji su do sada učestvovali; broj naučnih i stručnih radova koji su se do sada prezentirali na Simpoziju i objavljeni u Zborniku; renome Zbornika čine Fakulteti i institucije koje su davale i daju doprinos organizaciji i radu Simpozija.

 

KOTIZACIJA:

Rana kotizacija do 31.03.2024. godine iznosi 100,00 KM (stotinu konvertibilnih maraka),

Kasna kotizacija od 01.04.2024. godine iznosi 120,00 KM (stotinudvadeset konvertibilnih maraka).

 

Kotizacija se uplaćuje na  žiro – račun Komore, kod UniCredit bank, broj: 3384 4022 1525 3454 sa naznakom, kod svrhe uplate: “Uplata za Jedanaesti simpozij magistara farmacije TK - na ime mr.ph. (navesti ime/a za koje se kotizacija uplaćuje)“,  ili na blagajni Komore magistara farmacije Tuzlanskog Kantona (Ulica: Titova do 34, SPO lamela A/II, Tuzla).

 

Kotizacija za učesnike Simpozija podrazumijeva slijedeće:

  • Radni materijal Simpozija;
  • Ručak za radne dane Simpozija;
  • Kafe pauze za radne dane Simpozija.

 

Nezaposleni magistri farmacije koji dostave Uvjerenje o nezaposlenosti, oslobađaju su plaćanja kotizacije za sudjelovanja na Jedanaestom Simpoziju magistara farmacije TK i imaju obezbijeđen radni materijal i certifikat.

Studenti Farmaceutskog/ih fakulteta imaju osiguran slobodan ulaz radnim danima Simpozija, uz blagovremenu najavu Stručnoj službi Komore (komora.mrphtk@gmail.com) i imaju obezbijeđen certifikat o sudjelovanju.

 

Nezaposleni i studenti koji žele prisustvovati pauzama i ručku uplaćaju kotizaciju u iznosu od 35,00 KM.

 

                                           PREDSJEDNICA KOMORE MAGISTARA FARMACIJE TK

                                                                        

                                                                   Aneda Cipurković, mr.ph.

0 0

REGISTAR CERTIFICIRANIH FITOTARAPETUA TK

REGISTAR